Casa Rural

El castell de la Pobla de Lillet

Galeria d'imatges

No Disponible
Tipus d’establiment:
Casa Rural
Preu:
29 a 38 €/día
Habitacions:
9
Places
24
Tipus de lloguer:
Estança (habitacions)
Telèfon(s):

Visita la seva Web

Contacta per correu electrònic


Direcció:
Carrer del Doctor Cisneros, 8
(Barcelona) Espanya

Descripció

La casa està situada al casc antic de la Pobla de Lillet. En un edifici aixecat sobre les runes de l’antiga fortalesa erigida per la dinastia dels Mataplana l’any 1297.
La restauració realitzada l’ha convertit en un establiment completament equipat per celebracions i estades per grups de fins a 24 persones. Està formada per nou habitacions amb bany propi, una àmplia zona de cuina-menjador, sala d’estar i una zona d’aigües per relaxar-se. Els criteris seguits durant la restauració han respectat els panys de la paret procedents de la llera dels rius Llobregat i Arija. Per contrarestar l’aspror de la pedra, s’ha col·locat tarima de roure en tots els terres de cada una de les estances d’El Castell. D’altra banda però, per no perdre protagonisme a aquests dos elements originaris tant nobles s’ha triat el color blanc per la resta de paraments i mobiliari.

Serveis

El confort queda assegurat mitjançant un sistema de radiadors alimentat per una caldera. La sala d’estar, element clau de trobada, s’ha equipat amb una llar de foc i una televisió de gran format com a elements protagonistes. Tot i així, les habitacions disposen de televisió d’ús individual connectades a la televisió per cable de la Pobla de Lillet.

Com arribar-hi

La situació dins del casc urbà posa a disposició dels hostes d’El Castell una variada oferta de serveis: comerços, restauració, oci, etc.